Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

„Aphrodité” intim megújulás a lézer erejével

A kor előrehaladtával számos változás következik be az intimrégió területén is - érintve a kis-és nagyajkakat, a hüvely és a húgycső szöveteit. A genetikai adottságokon túl ezen változások egy része az ösztrogénszint csökkenésére, más részük az izomzat és a nyálkahártya korral összefüggő változásaira vezethető vissza. A folyamatot akár jelentős szubjektív panaszok is kísérhetik: égő érzés, viszketés, irritáció jelentkezhet, fájdalmassá válhat az intim együttlét és akár vizelet-, vagy széklettartási panaszok is felléphetnek. 
A változások következtében a hüvely szárazzá válik, megváltozik a ph-ja, érzékenyebb lesz és gyakoribbá válnak a fertőzések, melynek lehetőségét a mikrosérülésekre való fogékonyság még inkább fokozza. A hüvely tónusa, rugalmassága is csökken az izomzat gyengülése és a kötőszöveti változások miatt, a fala pedig elvékonyodik. Ez a méh egyre fokozódó pozícióvesztését, lesüllyedését eredményezheti. Ez igen kellemetlen szubjektív panaszokkal járhat együtt: vizelet-és székletürítési zavarok, kellemetlen teltség-érzet jelentkezhet és a szexuális élet minőségét is befolyásolja. A folyamat a minimális pozícióvesztéstől egészen a méh- és hüvely teljes előeséséig is fokozódhat.
A hormonhiány és a szerkezeti elváltozások miatt a méh kisebbé válik és a hüvely bemenete is szűkül, amely a szárazságon és a kialakuló gyulladáson túl az intim együttlétek során fájdalmat okozhat.Nagyon gyakori, hogy ezek a változások, valamint a medencefenék izomzatának gyengülése a húgycső helyzetének megváltozását, gyengülését eredményezi, amely vizelettartási zavarhoz vezet. 

Kinek ajánlott?

Az arc feszesítésénél, revitalizálásánál már bevált, de a hüvely sajátos anatómiai viszonyához és miliőjéhez alkalmazkodó lézeres eljárások nemcsak a terület esztétikai eltéréseit képesek kezelni, hanem megoldást nyújtanak számos egészségügyi probléma esetén is. A világon már nagy népszerűségnek örvendő Aphrodite lézerrel végzett intim rejuvenáció hazánkban először a Hattyú Anti-aging Klinikán érhető el. A beavatkozás fájdalmatlan, műtétmentes eljárás, amely a hüvely szövetét rugalmasabbá, tónusosabbá alakítja, vérellátását fokozza, ezáltal a hüvely feszesebbé válik, ph-ja az ideális tartományba kerül. 

Ellenjavallat

A kezelést minden esetben orvosi konzultáció és nőgyógyászati vizsgálat előzi meg: ennek során döntünk arról, hogy páciensünk alkalmas-e a kezelésre. Az optimális eredmény eléréséhez általában a kezelés háromszor történő megismétlése javasolt. A  páciensek már az első kezelést követően általában panaszaik jelentős javulásáról számolnak be, de a javasolt kezelésszámot ajánlott tartani.

A kezelés menete

A CO2 lézer sugarai apró pontokban hatolnak be a hüvely falába kontrollált, meghatározott mélységig terjedő mikrosérüléseket okozva. Ennek talaján egy olyan regenerációs folyamat veszi kezdetét, amely fokozza az elasztikus és kollagénrostok termelődését és élénkíti a keringést, vitalizálva és erősítve a szöveteket és bársonyosan puhává téve a megújult nyálkahártyafelszínt. 
A kezelés során sebészi beavatkozás nélkül, egy egyszerű, gyors és fájdalommentes eljárással orvosolhatjuk a szülést követően, vagy a kor előrehaladtával jelentkező szerkezeti változásokat és a talajukon kialakuló szubjektív panaszokat, egészségügyi gondokat. A kezelés eredményeként a hüvely tónusosabbá, feszesebbé válik, a szárazsága mérséklődik, csökken a fertőzések kockázata és jelentősen javulnak a vizelettartási panaszok. Mellékhatással nem kell számolnunk.

Utókezelés

Általában felépülési idővel nem kell számolnunk, pusztán a kezelést követő 1 hétben kell arra ügyelnünk, hogy ne vegyünk túl sokáig tartó, melegvizes fürdőt, a fizikai terhelést mérsékeljük és tartózkodjunk az intim együttléttől ez idő alatt.
Az anti-aging medicina az intim rejuvenációs eljárásokkal olyan esztétikai és egyben egészségügyi problémák megoldására nyújt lehetőséget, melyek orvoslásával pácienseink életminősége jelentősen javul, szexuális életük kiegyensúlyozottabbá válik.

Intim megújulás

Ajándék nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés

1.alkalom 160.000 Ft
2.alkalom 140.000 Ft
3.alkalom 120.000 Ft

Kiegészítő carboxy kezelés ára 25.000 Ft alkalmanként

Incontinencia 

1.alkalom 150.000 Ft
2.alkalom 100.000 Ft

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >