Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Esztétikai megoldások

A szervezet sejtszintű megújulását biztosító fiatalító injekciós kúra mellett elindíthatjuk a bőr  kezelését is: nincs egyetlen csodakezelés, amely minden, évek hosszú során kialakult problémát megold. Az új trend szakít a ránctalanság mítoszával: inkább a fiatalos, a kor adta kereteken belül elérhető legjobb kondícióval rendelkező megjelenést részesíti előnyben. Általában az egyénre szabott, kombinált terápiák tudják meghozni a legideálisabb eredményt Elsősorban azok a kezelések népszerűek napjainkban, amelyek a szervezet természetes biológiai folyamatait aktiválják különböző irányított sérülésekkel beindított sebgyógyulási folyamat révén. A bőr regenerálásában, minőségjavításában, kollagén-termelésének fokozásában mikrofókuszált ultrahangos kezelésen túl a lézerekkel végzett megújítás: frakcionális CO2 és hosszan pulzáló Nd-YAG lézerekkel végzett kezeléseink biztonságosan és hatékonyan valósítják meg a kitűzött célt. Akár az említett kezelésekkel kombinálva, akár monoterápiában alkalmazva a biostimuláció terén különleges szerepet tölt be az orvoslás más területein már hosszú történelemre visszatekintő sajátvér kezelés, vagy PRP terápia, melynek egy különleges felhasználási lehetőségét adja a biofiller, amikor saját vérből tudunk térfogatpótlásra alkalmas töltőanyagot előállítani.

Amennyiben a minőségében megújított bőrnél még szeretnénk a regenerációt fokozni, illetve a bőrlazaságot sebészi beavatkozás nélkül szeretnénk ezzel egyidőben korrigálni alkalmazhatjuk a világ vezető esztétikai klinikáin is fénykorát élő vékonyszálas kontúrterápia módszerét. Itt a szálak hosszának, vastagságának, illetve funkciójának sokszínűsége, valamint a bevezetési technikák variálása teremti meg az egyedi, személyre szabott kezelés lehetőségét.

Statikus ráncok kezelésében és a térfogatpótlásban a hagyományosan alkalmazott töltőanyagokon túl lehetőségünk van biostimulációt is megvalósító saját, vagy laboratóriumi körülmények között előállított, speciális, kollagén-termelést fokozó anyagok alkalmazására.

Dinamikus ráncok kezelésénél a hagyományos A tipusú botulinum toxin terápiát alkalmazzuk.

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >