Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Hatóanyagok

 

Ne feledjük azt, hogy a bőrünk csak akkor marad szép és fiatalosan üde, ha egészséges és működése is optimális és szervezetszinten is sikerül ezt az egyensúlyt megvalósítanunk. Az elért jó eredmény megőrzéséhez pedig megfelelő bőrápolásra és a szervezet belső egyensúlyának fenntartására van szükség.
A speciális anti-aging kozmetikumok kétféle módon aktiválják a bőrsejtek funkcióit: az innovatív hatóanyagok védik, aktiválják és fiatalítják a bőrt, míg a bio-azonos hormonok kiegyenlítik a hormonális egyensúlyt.
Az egészséges és jól működő bőr érdekében számos hatóanyagot tartalmaznak a kozmetikumok: vitaminokat, antioxydánsokat, növényi hatóanyagokat, növényi eredetű hormonokat, polyphenolt és zsírsavakat, melyek antioxydans hatásúak, védik a sejteket a káros környezeti hatásoktól és erősítik a bőr immunrendszerét. Ezenkívül biomemetikus peptidek játszanak kulcsszerepet a bőrmegújításban és a bőrazonos kollagénképzés aktiválásában. Ezek a peptidek szerepet játszhatnak a homlok, a szemkörnyék és a száj körüli mimikai ráncok mérséklésében is.
A természetazonos hormonok azonos biokémiai szerkezettel rendelkeznek, mint a testazonos hormonok és hasonlóképpen fejtik ki a hatásukat a szervezetben. Ezért különösen jól tolerálhatók. A természetazonos hormonokat növényi hormonokból nyerik, a legfontosabb forrás a yamgyökér, amely diosgenint tartalmaz.
A hormonális egyensúly zavarai felgyorsítják a bőr öregedését. A hormontartalmú kozmetikumok pont azt adják vissza a bőrnek, ami hiányzik. A hormonok a bőr biológiai korát határozzák meg. Számos fiziológiai folyamatot szabályoznak a bőrsejtekben, így a vérellátást, a kollagénképzést, a hidratáltságot és a sejtmegújulást is.
Már 25 éves korunktól csökken az endokrin mirigyek hormontermelése. Az ösztrogén vérátáramlást fokozó hatása mérséklődik, a csökkenő progeszteronszint  hatással van a kollagénképzésre. A 30-as évek közepétől egyre szárazabbá válik a bőrünk , csökken a vérellátás és a bőrünk veszít rugalmasságából és feszességéből. Egyértelműen elindul a bőr korai öregedése.
A hölgyeknél a menopausa alatt tovább csökkenő hormonszintek felgyorsítják a test és a bőr öregedési folyamatát.


Nézzük meg a legfontosabb hatóanyagokat, melyek személyre szabott terápiában akár helyileg, akár belsőleg alkalmazva támogatják az egészség és szépség hosszú távú megőrzését.

Ösztrogén: a szépség hormonja A tipikus női alakért felelős hormon, amely a progeszteronnal együtt szabályozza a női ciklust.. Fokozza a sejtosztódást , a hám és a kötőszövet vastagabbá válik, látható módon megerősödik, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mélysége mérséklődik.

Tesztoszteron: az erő hormonja. Szerepe van a csontok és az izomzat felépítésében, a teljesítményben és a libidó szabályozásában.

Progeszteron: számos szövet felépítését támogatja, mivel visszaszorítja a matrix-metalloproteinase működését. Erősíti a kötőszövetet.

Androstanolon: új elasztikus rostok képzésével megerősíti a kötőszövetet.

DHEA: Energetizál, véd a stresszel szemben javítja az alvást, az emlékezőképességet és erősíti az immunrendszert.

Növekedési hormon: erősíti a csontokat és az izomzatot. Energetizál, aktiválja az immunrendszert és fokozza a zsírleépítést.

Melatonin: szabályozza az alvás-ébrenlét ritmusát., erősíti az immunrendszert. Csökkenti a környezeti tényezők bőrre gyakorolt toxikus hatását, védi a bőrt az UV sugárzással szemben, erősíti az immunrendszert és hat a bőröregedés ellen.

Koffein: aktiválja a bőrsejtek anyagcsere-folyamatait, szabályozza a sejtosztódást és erősíti a regeneráló hatást.

Vitamin-E: erőteljes antioxidáns hatása révén védi a bőr a külső, káros környezeti hatásokkal szemben.
Vitamin C fokozza a kollagén termelését és erősíti a kötőszövetet.

Zsírsavak: a bőröregedés ellen küzdő antioxidans, aktívan védi és regenerálja a sejteket

Coenzym Q10: antioxidans hatású és jelentősen mérsékli a ráncok mélységét

Zöldtea: a matrix-metalloproteinase hatását mérsékli és jelentős gyulladás-ellenes hatása van.

A hormon tartalmú kozmetikumok segítségével célzottan pótolhatjuk a bőrben a hiányzó hormonokat, méghozzá nem szintetikus anyagokkal, hanem természet-azonos hormonokkal.

A készítmények rendszeres használatával erőteljes regeneráló hatást érhetünk el, javul a bőr hidratáltsága és a ráncok mérséklődnek. 

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >