Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

​Venus Legacy

Fájdalommentes orvos-esztétikai arcfiatalító eljárás

A Venus Legacy™ kezelés igazán kellemes, relaxáló arcfeszesítő eljárás, akár egy lávaköves arcmasszázs. A non-invazív (szike-mentes) és gyakorlatilag fájdalommentes arcfiatalító megoldás a Venus Concept legújabb orvos-esztétikai technológiája, amelyben a multipolaris rádiófrekvencia/ RF (1), a pulzáló mágneses mező (2) mellett egy un, VariPulse ™ szabályozható, pulzáló vákuum (3) és egy bőrhőmérsékletet ellenőrző rendszer (4) teszi lehetővé. Így a különböző energiák összegződve a célzott szöveti mélységben aktiválják a sejtek biokémiai aktivitását, ami beindítja az új kollagénrostok képződését, valamint feloldják a lerakódott zsírréteget. A felszabadult anyagcsere termékeket és sérült zsírsejteket a felfokozott vér- és nyirokkeringés által elszállítódik. A Venus Legacy 4D kezelés hatására a bőr feszesedik, a toka csinosodik és a nyakbőr redői megszűnnek.

A Venus Legacy 4D  Magyarországon először a Hattyú Orvos-Esztétikai Klinikán érhető el.

 

venus_legacy_women_1280x600.jpg

 

 

A Venus Legacy 4D tökéletesen alkalmas:

 • a toka, a nyak csinosítására, feszesítésére,
 • a gravitációnak nem ellenálló arcbőr feszesítésére
 • az eredeti, fiatalos arcélek, arcvonások visszanyerésére.

 

Venus Legacy 4D arckezelés menete:

 1. A konzultációt követően a szakember kijelöli a kezelendő területet, amelyet beken egy átlátszó hidrogéllel, amelyen könnyen mozoghat majd a kezelőfej és megvédi a bőrt a magas kezelési hőmérséklettől.
 2. Kitűzött kezelési célnak és a páciens bőrének megfelelően az orvos beállítja a Venus Legacy 4D készüléket.
 3. A kezelés alatt a páciens egy enyhe, pulzáló energia leadást észlel, valamint fokozatosan emelkedő hőmérsékletet, amelyet csak a még tolerálható mértékig engedélyez megnövekedni a készülék hő- és energia szabályozó rendszere.

A Venus Legacy 4D eljárás során nem érezhet kellemetlen fájdalmat vagy tolerálhatatlanul magas hőmérsékletet arc- és nyakbőrén, a kezelés alatt tökéletesen relaxálhat.

Egy Venus Legacy 4D alkalom 15-40 percet vesz igénybe a kezelendő terület nagyságától függően. A teljes és tartós hatás érdekében arcfeszesítés esetén minimum 6, míg a tokacsinosítás, nyakbőr feszesítés esetén 8-10 alkalomra is szükség lehet heti 1 alkalommal. Az eredmény már néhány kezelés után észlelhető, de több páciens számolt be arról, hogy a kezelési sorozat befejezte után 3 hónappal észlelte a Venus Legacy maximális bőrfeszesítő hatását.

A Venus Legacy 4D arcfeszesítés után enyhe bőrpírt és bőrmelegséget tapasztalhat, amely néhány óra alatt megszűnik, fájdalmat sem kezelés alatt, sem utána nem fog tapasztalni.  

 

venus_legacy_face_1280x600.jpg

Miért érdemes a Venus Legacy 4D-t választani arcfeszesítésre és tokacsinosításra?

 • az arcbőr, nyakbőr láthatóan feszesebb és simább lesz
 • az elmosódott arcél visszanyeri eredeti csinos, feszes vonalát
 • a technológia 100%-osan biztonságos
 • relaxáló és gyakorlatilag fájdalommentes orvos-esztétikai eljárás
 • gyors és hatékony kezelési szekciókat nyújt gyógyulási idő idő nélkül

 

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

 
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >