Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

A természetesség diadala

A természetesség diadala: Biofillerrel a volumenpótlásért

A kor előrehaladtával a gravitáció és a bőr szerkezetében bekövetkező átalakulások miatt bőrünk rugalmassága csökken, arcunk elveszíti fiatalos volumenét, tónusát. Ezek a változások eredményezik a ráncok megjelenését arcunkon és a kontúrvesztést. Ezekre a problémákra gyakran a ráncfeltöltés, illetve a volumenpótlás jelenti a megoldást. Sokan viszont tartanak a töltőanyagoktól, mondván ezzel nem saját anyag kerül a szervezetbe és hatását időben nem kellően hosszúnak ítélik meg. Számukra is létezik már egy természetes megoldás, mely ötvözi a töltőanyagok és a PRP kezelés előnyeit.
 

Igazi újdonság, hogy saját vérből lehetőségünk van egy speciális melegítési és hűtési technológia alkalmazásával gél állagú bio feltöltőanyag előállítására, mely átmenetet képez a hagyományos fillerek és a zsír graft között. Nagyon természetes eredményt biztosít: alkalmazhatjuk a nasolabialis redő, a Marionett-ráncok korrekciójára és az orcák volumenhiányának korrigálására.

Magában hordozza a PRP összes előnyét: a növekedési faktorok és a signal-molekulák révén beindítja a sejtszaporodást, az őssejt-differenciálódást, fokozza az új kollagénrostok termelődését és az érképződést, valamint a kötőszöveti alapállomány átalakulását. Stimulálja a kötőszövet fénykárosodott komponenseit és növeli a kollagéntermelést, amely rugalmasabb bőrt eredményez. Hatására növekszik a szervezet saját hyaluronsav-termelése, amely térfogatnövelő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a bőr feszességét.  Így a PRP révén a bőr szerkezete megújul, visszanyeri üde, fiatalos ragyogását, feszessé válik, minősége általánosan javul, de ennek a beavatkozásnak nem feladata a kifejezett térfogatpótlás.

Ha a volumennövelés, a karakteres ráncok korrekciója a célunk és szeretnénk egy természetes, szervezet-azonos, kockázatmentes, mégis hatékony megoldást találni a saját vérből készült biofiller tudja ezt megvalósítani.

Hatása felszívódást követően is észlelhető az összetevők által beindított biostimulációs, regenerációs folyamatok révén.

Ára: 40 000 Ft (ml-ként)


PRP terápia: saját-vér kezelés

  • arc, nyak dekoltázs, kézfejek fiatalítása, feszesítése, ránctalanítása

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

A természetesség diadala
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >