Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Anti-aging varázslat a természetes ragyogásért

Arcszobrászat művészien: bőrmegújulás és finom kontúrok

40 év felett a bőröregedés folyamata felgyorsul: hangsúlyosabbá válik a szaruréteg megvastagodása és az alatta lévő 2 réteg elvékonyodása. A sejtszintű változások és keringési viszonyok tovább romlanak, amelyhez még társul a pigment-termelés zavara és egyenetlen eloszlása. A folyamatot súlyosbíthatja a napfény okozta bőröregedés.
A változások eredményeként megjelennek a mély, karakteres ráncok, barázdák. Az egyenetlen pigmenteloszlás öregségi foltok kialakulását eredményezi. A felszínen felhalmozódó elhalt hámsejtek vaskos réteget alkotnak, mely fokozza az arcbőr fakóságát és fénytelenségét. A vízvesztés és a bőr rugalmasságát biztosító rostok mennyiségi és minőségi változása tovább rontja a bőr megereszkedését.
Nagyon fontos, hogy a mindennapi, bőrtípusnak megfelelő tápláló ápoláson túl kellő figyelmet fordítsunk a fényvédelemre.
Természetes és hatékony módszerek kombinálásával felépülési idő nélkül élvezhetjük vonásaink fiatalodását .
A kezelést 30%-os, stabil C-vitamint tartalmazó peelinggel indítjuk, mely antioxidáns tulajdonsága révén semlegesíti a külső, káros hatásokat, erősíti bőrünk immunrendszerét és meggyorsítva az elhalt hámsejtek leválását megújítja bőrünk felszínét.
Ebben az előkészített, káros hatásoktól mentesített „környezetben” kerül sor  a mikrofókuszált ultrahangos kezelésre, amely kontrollált szöveti mikrosérüléseken keresztül fejti ki hatását három különböző mélységben a bőrben és az izmokat fedő SMAS hártyarendszerben. Különlegesen eredményes a bőrfiatalítás és feszesítés terén, valamint az egyik leghatékonyabb műtétmentes arcemelő beavatkozás. A beavatkozás segítségével saját regenerációs folyamatokat indítunk be a szervezetben, melynek kiteljesedése annál tökéletesebb, minél ideálisabb külső és belső feltételeket tudunk megteremteni.
Azonban a helytelen életmód, a külső környezeti ártalmak és a korból fakadó érrendszeri változások a szervezeten belül oxigénhiány kialakulását eredményezhetik, melyek ronthatják a regeneráció hatékonyságát. Az oxigénterápiával biztosítjuk a jobb szöveti oxigenizációt, mely katalizátorként felgyorsítja a szöveti megújulás folyamatait, elősegíti a toxinok hatékonyabb kiürülését, valamint erősíti a bőr védelmi rendszerét. 
A szabadgyökök mennyiségének csökkentésével optimálisabb feltételeket tudunk biztosítani a mikrofókuszált ultrahangos kezelés hatásának kiteljesedéséhez: bőrünk feszessé, ragyogóvá és letisztulttá válik, eltűnnek az apróbb foltok és ráncok.  A kezelés eredményei fantasztikusak: műtét nélkül érhetjük el az arckontúr határozottabbá válását és ezzel egy időben élvezhetjük a fiatalosan sugárzó, ragyogó minőségű, feszes bőr képét. Mindezt műtétmentesen, hosszú távon, biztonságosan és a saját vonások megőrzésével tehetjük meg.

 


Ladinek Judit

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >