Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Bio Nutri Lift

A Bio Nutri Lift egy  különleges fiatalító eljárás, amely a lifting hatás mellett mély és hosszan tartó hidratációt, biostimuláló hatást biztosít a szomjazó bőrnek.

A bőr minősége és textúrája a két legfontosabb faktor, amikor a bőr holisztikus anti-aging terápiájának tervéről döntünk. Nagyon gyakran tapasztaljuk, hogy a volumenpótló ráncfeltöltés önmagában nem elegendő a minőségi esztétikai változáshoz. Szükség van a fakó, színtelen, fáradt bőr élettel, ragyogással való megtöltésére, a bőrminőség általános javítására.
Ehhez egy részben keresztkötött hyaluronsavat alkalmazunk legyező alakban injektálva, amely gyulladásos és regenerációs folyamatot indít be, alkalmas a finom ráncok kezelésére, a bőr hidratálására, valamint egy azonnali lifting-hatást is eredményez.
A másik fegyverünk egy 55 komponenst tartalmazó, biorevitalizáló, intenzíven hidratáló oldat, az NCTF 135. Segítségével olyan anyagokat juttat a kötőszövetbe, amely a kollagén és elasztin rostok termelődését támogatja és aktiválja a fibroblasztokat.  Ezáltal a kötőszövet tömörebbé válik és bőrünk jobb minőségű lesz. A bőr különböző rétegeinek regenerálását úgy biztosítja, hogy pótolja  azokat az ásványi anyagokat, melyek mennyisége az idő előrehaladtával csökken: pl magnézium, vas, kalcium. Hyaluronsav-tartalma biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát és ragyogó megjelenését. 14 különböző vitamint tartalmaz, ezek közül az A-, B-, C- és E-vitamin támogatja a bőr sejtjeinek stimulálását. 24 különböző aminosav segíti a kollagén és elasztikus rostok termelődését, melyek tartást és rugalmasságot adnak a bőrnek. Antioxidáns tartalmánál fogva küzd a szabadgyökökkel, biztosítva a bőr egészségét.

A kezelés nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak aktiváljuk a kötőszöveti rejuvenációs folyamatot, hanem esszenciális tápláló anyagokat is juttatunk a bőrbe, melyek hosszú távon erősítik ezt a folyamatot.

Két alkalommal ismételjük meg a kezelést, közöttük 3 hónapot hagyunk ki. Az eredmény rendkívül természetes: a bőr textúrája és minősége láthatóan javul, feszesebbé és tömörebbé válik, túlzó volumenizációs hatás nélkül. Egyszerre érünk el liftinghatást és bőrminőség javulást. A kezelés eredményeképpen a bőrszín egyenletesebb lesz, bőrünk ragyogóbbá és feszesebbé válik, kontúrjaink határozottabbak lesznek.

Nagyon alkalmas ez az eljárás az idővel csontossá váló kéz fiatalítására is.
 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >