Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

!QMS

A !QMS egy mozaikszó, ami a Quick Medical Skin angol kifejezés első betűiből áll, jelentése szó szerint gyorsaságot és egészséges bőrt ígér. Az összetevők orvosi tisztaságára és a bőr öngyógyító folyamatainak élénkítésére utal. A termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező. Innen ered a névben a Quick, vagyis a gyors előtag.
 

Mire is vágyunk leginkább?
Legtöbben talán szép bőrt szeretnének. De ne feledjük azt, hogy a bőr csak akkor lehet szép, ha egészséges és működése is optimális. Az egészséges, szép és optimálisan működő bőr fontosságát érezte meg Schulte professzor is, amikor traumatológus orvosként nemcsak a funkcionális helyreállításra törekedett, hanem a hegesedés mérséklésével a bőr minőségét is szerette volna optimalizálni ezen beavatkozásokat követően. Kutatásai során azt tapasztalta, hogy a kollagénnek kulcsszerepe van a folyamatban: viszont nemcsak a sebgyógyulás vált gyorsabbá ezáltal, hanem a hegesedés csökkenése mellett helyre állt a bőr rugalmassága is. A további kutatások igazolták, hogy a műtét utáni regeneráció még tökéletesebbé tehető a vérkeringés és anyagcsere-folyamatok optimalizálása, a megújulási képesség serkentése és a speciális hatóanyagok alkalmazása révén. Egy idő után a Professzor ezt a komplett bőrkezelő rendszert a bőr előkezelésére is alkalmazta, megteremtve ezzel egy teljes bőrápoló és bőrfiatalító rendszert, melynek köszönhetően a megviselt szövetek ismét erőre kapnak, hogy az egészséges bőr teljes szépségében ragyoghasson újra. A Professzor munkáját 1994-ben Szépség Oscar-díjjal ismerték el.
A QMS program hatékonysága és eredményessége révén új perspektívát nyitott a professzionális és otthoni bőrápolásban: a bőr egészséges, harmonikus és természetes működésének visszaállítására és elősegítésére magas koncentrációban alkalmaz aktív hatóanyagokat, melyeket innovatív módszerekkel juttat el a bőr azon részeihez, ahol hatásukat maximálisan ki tudják fejteni.

Mit is várunk el egy minőségi kozmetikumtól?

Leginkább azt, hogy hatékonyan gátolja az öregedés folyamatát a bőrben és biztosítsa a károsodott bőr regenerációját. Ezek a készítmények a kiváló kozmetikai hatáson túl terápiás hatással is rendelkeznek: olyan aktív hatóanyag-tartalom jellemzi őket, mely jótékonyan hat a bőr egészségére is. Ezek a kozmetikai készítmények a megkülönböztető comeceutical nevet érdemelték ki.

Rendkívül szigorú minőségi kritériumoknak kell eleget tenniük: egyrészt kellő mennyiségben kell eljutniuk a bőrben a célstruktúrához, másrészt a hatásuk alapját jelentő biokémiai folyamat lépéseit ismernünk kell, illetve a készítmények hatékonyságát és biztonságát klinikai vizsgálatoknak kell megerősíteni.

Csak úgy tud javulni a bőrtextúra és csak akkor válik ragyogóbbá, feszesebbé a bőr, ha felébresztjük a bőr befogadó, sejtmegújító képességét és megfelelő tápanyagokkal, valamint nedvességgel látjuk el. Ez az úgynevezett „ható-kozmetika”, melyet a Schulte-program is képvisel.

Ennek alapja a bőrtípus alapján személyre szabott rendszeres otthoni ápolás, melyet folyamatos kontrollal és professzionális kozmetikai kezelésekkel támogatunk. A program segítségével bőrünk napról-napra frissebbé, egészségesebbé és fiatalabbá válik szike-mentes, kényeztető ápolás révén.

Az esztétikai regeneráló kezelések során a kíméletesség, a hatékonyság, a biztonság és a természetesség nagyon fontos irányelvek. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a korrigálandó elváltozások sem egyik pillanatról a másikra jelentek meg, így a megszüntetésük is időt és igazi csapatmunkát igényel a kozmetikus, az esztétikai bőrgyógyász, és a páciens részéről.

 

120 napos otthonápolási program

120 nap alatt áll vissza a bőr biológiai ritmusa, megfelelő ütemben válnak le az elhalt sejtek, ezzel új sejtek képződése is elindul, feltöltjük a bőrt kollagénnel, feszesítjük, erősítjük a sajátjainkat, beindítjuk a bőr öngyógyító folyamatait, regeneráljuk és megfelelően hidratáljuk, visszaadjuk a tartását, a rugalmasságát. A 120 nap egy alapidőszak, hogy a bőr helyreállítsa önmagát.

A következő 120 napig tartó napi rutinnal tudjuk segíteni bőrünk megújítását:
Reggel (5 perc):
- tisztítás
- tonizálás
- kollagénes feszesítés
- hidratáló feszesítés
Este (20 perc):
- tisztítás
- gyümölcssavas sejtmegújítás - hatóideje 15 perc:
    1. héten heti kétszer
    2. héten heti háromszor
    3. héten heti ötször
    4. héten minden nap
- tonizálás
- kollagénes feszesítés
- hidratáló feszesítés

Kezelések

 • Activátor kollagénes fiatalító arckezelés
  A !QMS legismertebb anti-aging kezelése, mely éltető energiát jelent a fáradt, igénybe vett bőrnek. A kezelés regenerálja, életerővel látja el a bőrt. Újra feléleszti és stabilizálja a működését. 
 • Neo Tissuedermie anti-aging kezelés érett bőrre
  Az öregedő bőrre kifejlesztett feszesítő és tónusjavító kezelés, mellyel hatékonyan enyhíthetőek az öregedés jelei. A kezelés hatását egy nagyon hatékony, kontúrjavító krémmel kiterjesztjük az olyan finomabb részekre is, mint a nyak, dekoltázs és a mellek vonaláig húzódó terület.
  A kezelés elsősorban erősen dehidratált és zsírhiányos, tónusát vesztett öregedő bőrre javasolt.
 • Urban Repair Signature kezelés
  A !QMS Medicosmetics innovatív technikáján alapuló sejtmegújító és az epidermisz hosszú távú hidratálását biztosító kezelése, amely epigenetikus peptid és GGI-peptid hatóanyagaival elősegíti a bőr fiatalosságának megtartását a városi életmód káros hatásaival szemben. A kezelés hatására gyorsul az epidermisz regenerációja, és az arcbőr simábbá, feszesebbé, egyenletesebb textúrájúvá és ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra és bármely életkorban ajánlott bőrfrissítő kezelés.
 • Skincell Repair & Renewal kezelés
  A !QMS különleges kezelése, mely az arcbőr erőteljes hidratálásán és nedvességmegkötő képességének javításán felül az aktív sejtmegújító és DNS helyreállító peptidekkel elősegíti az arcbőr sejtjeinek regenerálódását, és a bőr fiatalos megjelenésének megtartását.
  A kezelés hatására gyorsul az epidermisz regenerációja, az apróbb ráncok kisimulnak, és az arcbőr láthatóan feszesebbé. üdébbé válik.
  Minden bőrtípusra, de elsősorban a vízhiányos öregedő arcbőrökre ajánlott. Erőteljesen hidratáló, bőrmegújító kezelés.
 • Helyreállító kezelés érzékeny bőrre
  A kezelés során beindítjuk a bőr öngyógyító folyamatait, nyugtató, gyulladáscsökkentő hatóanyagokkal, mellyel regeneráljuk, hidratáljuk és feszesítjük a bőrt.
  Problémás, érzékeny bőrű vendégeknek javasolt a kezelés. Az első kezelés eredményeképpen is javul a bőr vérkeringése, láthatóan halványabbak a gyulladásos területek, de kúraszerűen 3-4 hetente érdemes megismételni a kezelést és kiegészíteni otthoni terápiás termékekkel. Férfiaknak kifejezetten ajánlott kezelés a borotválkozástól érzékennyé vált területek miatt.
 • Tinédzserek arctisztító kezelése
  Bármely bőrtípusra, akár a gyulladt, érzékeny bőrökre is hatékonyan alkalmazható, a pórusokat mélyen tisztító, klasszikus arctisztító kezelés, mely után a bőrkép azonnal tisztábbá, és egészségesebbé válik.

   

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >