Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Oxygén- és Carboxyterápia

Az idő előrehaladtával a vérkeringés lelassul, melynek révén kevesebb oxigén jut a sejtekhez. Ennek következtében lelassul, vagy megáll a regenerációs folyamatok összessége.
Így azok számára, akik a „természetesebb” megoldások irányában nyitottak, különösen ígéretes megoldást jelent a carboxyterápia oxigén-infúzióval kombinálva. Nemcsak bőrfiatalítás tekintetében egyedülálló a hatása, de sokrétű alkalmazási lehetőségei révén bevethető az alakformálásban: a lokalizált zsírpárnák esetében, a cellulit kezelésében, valamint striák ellen, de akár hajproblémák gyógyításában is. Alkalmazhatjuk a lazává váló, idősödő bőr feszesítésére, az elveszett hidratáció mérséklésére, a sebgyógyulás elősegítésére, a bőr frissítésére, a mikrocirkuláció fokozására és különleges, új felhasználási területe az intim rejuvenáció.

A kezelés során vékony tűk segítségével, ellenőrzött körülmények között, meghatározott pontokban Co2-t injektálunk a bőr meghatározott rétegébe, amely kifejezett mikrokeringés-élénkítő hatása mellett jótékonyan befolyásolja a kollagéntermelést és a sejtmegújulás folyamatát. Ezt követően már tűk nélkül, egy speciális technológia segítségével, a bőr károsodása nélkül tudjuk bejuttatni a 98%-os tisztaságú oxigénmolekulákat a bőrbe, amely tovább fokozza a kötőszövet szerkezeti stabilitását új kollagén- és elasztikus rostok képzésével, növeli a hyaluronsav stabilitását, fokozza az érképződést és gyulladáscsökkentő hatású.

Már egyetlen kezelés is jelentős változásokat eredményez: üde, fiatalosan ragyogó, feszesebb lesz bőrünk, mérséklődik a szem körüli aláárkoltság és elszíneződés, csökken a cellulit mértéke is.  A hatás tartósságának fokozására a kezelések ismétlése szükséges. Általában heti 1-2 kombinációs kezelést javaslunk 2-4 hónapon át. Jelentős mellékhatással nem kell számolnunk.

A természetes gázokkal végzett regenerációs kezelés egy olyan természetes gyógymód, amely mentes mindennemű kockázattól és mellékhatástól, önmagában is alkalmazható kezelés, de nagyon jól kombinálható a biostimulációs anti-aging, bőrfiatalító terápiákkal.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >