Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Ultratone

Az Ultratone egy teljes körű test-és arckezelőrendszer: az emberi központi idegrendszer által a szervezet alrendszereit vezérlő un. trofikus kódjok alkalmazására épül.

Az emberi test tudatos és tudatunktól független működésű alrendszereinek trofikus kódokkal történő bio-stimulációja egyedülálló hatékonyságot biztosít az alakformálás, feszesítés, zsírleépítés, méregtelenítés, cellulit kezelés, bőrfiatalítás, arclifting, sport tréning és rehabilitáció területén. Ezekkel a jelekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk  a sejtek genetikai szintű fiatalítására, a zsírok lebontásának hatékonyabbá tételére, a méreganyagok kiürítésének elősegítésére, a bőr feszességéért felelős kollagén és elasztin struktúrák ápolására, az izomzat erőnövelő rendszerének sejtszintű fejlesztésére, az immunrendszer és ellenálló képesség fokozására.

A kezelés az izomzatra, a zsírrétegre és a bőrre egyaránt hat. Egy időben több testrészt is tudunk kezelni. Az izmok eredési és tapadási pontjaira felhelyezett elektródákon keresztül ingeráram segítségével passzív izom-összehúzódásokat hozunk létre. Ennek segítségével erősíthetjük, feszesebbé tehetjük izmainkat, felkészíthetjük intenzívebb természetes mozgásra, nagyobb terhelés elbírására is. Az izom-összehúzódások viszont kifejezetten élénkítik a keringést: mind a vérkeringést, mind a nyirokkeringést és zsírbontó hatással is rendelkeznek. Az eljárás sokat segít bőrünk minőségének javításában: komplex hatása révén mérséklődnek a cellulit tünetei és a bőr feszesebbé válik. Az Ultratone rendszer finom szabályozási lehetőségeivel, több száz programjával biztosítja számunkra, hogy a legfőbb problémára tudjunk összpontosítani.


Kinek ajánlott?

Férfiak és hölgyek számára egyaránt javasolható, akár önálló alakformáló módszerként is, de gyakran más módszerekkel is kombináljuk.

Kúraszerűen  ajánlható abban az esetben, ha apró problémákat szeretnénk orvosolni, vagy egy elért jó állapotot szeretnénk stabilizálni: ilyenkor akár centikben mérhető körfogat-csökkenés is bekövetkezhet megfelelő életmód és táplálkozás mellett.

Amennyiben páciensünk nagyobb súlyfelesleggel küzd az életmódváltás jelenthet megoldást: a mozgás bevezetése és az étrend átalakítása mellett viszont az Ultratone meggyorsíthatja a fogyás folyamatát anyagcserét élénkítő, méregtelenítő  és az izomzat-zsírszövet-bőr egységére kifejtett komplex hatása révén.
A módszer egyéb alakformáló eljárás mellett kiegészítő kezeléseként is alkalmazható.


A kezelés menete

Az elektródák felhelyezését követően 20-40 percet vesz igénybe a kezelés, mely kellemetlen érzetet nem okoz. A beavatkozás utókezelést nem igényel.
Önálló alakformáló módszerként kúraszerű használatát javasoltjuk heti 2-3 alkalommal 4-6 héten keresztül. Amennyiben más alakformáló módszerrel kombináljuk, mindig egyedileg határozzuk meg a kezelés ütemét.
Nemcsak az alakformálás, de az arcfiatalítás területén is hatékony módszer.


Felhasználási területe rendkívül széleskörű:

 • Ultramasszázs
 • Ultra relaxáció
 • Stressz kontroll
 • Holisztikus fitness
 • Feszesítés és tónusfokozás
 • Alakszobrászat
 • Rehabilitáció és well-being
 • Chromoterápia
 • Ultra karcsúsítás
 • Ultra gyors méretcsökkentés
 • Ultra zsírbontás
 • Ultra feszesítés
 • Cellulit kezelés
 • Sebészet nélküli arcfiatalítás
 • Anti Ageing
 • Ránccsökkentés
 • Méregtelenítés
 • Nyirokdrenázs
 • Elektroporációval történő hatóanyag-bejuttatás
 • Mellemelés, karok és kezek
 • Fenék és comb feszesítés
 • Szülés utáni helyreállítás
   

Ellenjavallat

Akut, gyulladásos, lázzal járó megbetegedések, bőrfertőzések esetén, valamint bizonyos belgyógyászati  megbetegedések: autoimmun kórképek, epilepszia, vérzékenység  esetén a kezelés nem végezhető el. Terhesség és szoptatás során szintén ellenjavallt. Pacemakert használók szintén nem vehetik igénybe a kezelést.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >