Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Alakformálás

Kiegyensúlyozott életmóddal, mozgással, teljes értékű táplálkozással sokat tehetünk alakunk természetes szépsége és egészségünk megőrzése érdekében, késleltethetjük a diétával és mozgással gyakran nehezen ledolgozható zsírpárnák, illetve az egészségünket veszélyeztető elhízás kialakulását.

Lehetőség nyílik egyénre szabott, komplex alakformáló kezelési program összeállítására, mely a leghatékonyabb, tartós és az egészséget nem veszélyeztető megoldást biztosítja a páciens számára.

Súlyfelesleg esetében mindenképp szakember által végigkövetett, objektív mérésekkel kísért, biztonságos, tartós eredményt adó, célzottan zsírbontást eredményező fogyókúrát javaslunk, valamint elindítunk egy kivizsgálást, mely segítségével kizárhatjuk, vagy megerősíthetjük, hogy az elhízás valamilyen társbetegség talaján alakult ki, illetve hogy a súlyfelesleg már egészségkárosodáshoz vezetett.

A cryoterápiával, carboxyterápiával, valamint a lokálisan alkalmazott epesav-tartalmú injekciókkal végzett végleges zsírbontás segítségével a diétával és mozgással nem ledolgozható, lokalizált, hason, combon, derékon, csípőn és más érzékenyebb területeken felhalmozódó zsírpárnák hatékony kezelésére nyílik lehetőség.

Gyakran tapasztaljuk, hogy testsúlycsökkenést, illetve lokális zsíroldást követően a bőr lazábbá válik. Ebben az esetben bőrfeszesítő, gyengédebb zsírbontó hatású radiofrekvenciás terápián túl biostimulációs kezeléssel, valamint a vér-és nyirokkeringést élénkítő hullámmasszázzsal kombinálhatjuk zsírbontást.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal: nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát-és zsírszegény táplálkozás, valamint a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.
 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >