Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Venus Freeze kezelés

Venus Freeze

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a  leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit jelenti. A cellulit kezelése nagy terápiás kihívást jelent, mivel a folyamat több okra: genetikai, hormonális és életmódbeli tényezőkre együttesen vezethető vissza. A testsúlycsökkentés, a lokálisan felszaporodott zsírtöbblet oldása, az étkezési szokások megváltoztatása és a mozgás  bevezetése javíthat a helyzeten, de nem mindig elegendő.

Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a Venus Freeze eljárás,  amely a multipolaris rádiófrekvencia és a pulzáló mágneses mező együttes, egymást erősítő hatását ötvözi, így a bőrben egy sűrű és egyenletes hőmátrixot generál.

A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér-és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és javul az oxigenizáció. A bőr rugalmasságáért felelős kollagénrostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. A legfejlettebb technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

A Venus Freeze zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.  A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

A terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.

A helyi kezelés szükség esetén injekciós, végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag , szénhidrát-és zsírszegény táplálkozás, valamint  a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé. Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.  

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

Venus Freeze kezelés
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >