Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

A természet erejével a fiatalos üdeségért

30 éves kor körül bőrünkben és szervezetünkben is a lebontó folyamatok kerülnek túlsúlyba, melynek előbb-utóbb szemmel látható bizonyítékai is lesznek: a kezdődő bőröregedést a bőr legfelső, szarurétegének megvastagodása és az alsóbb rétegek: az irha és a zsírszövet enyhe elvékonyodása jellemzi. Ezeknek a változásoknak a hátterében a lelassult sejtmegújulás áll. Ennek következtében a bőrfelszínen felszaporodnak az elhalt hámsejtek, csökken a bőr rugalmasságát adó kollagén-és elasztikus rostok termelése. Ehhez társul még a bőr enyhe fokú ásványi anyag-, nyomelem- és vitaminhiánya, valamint a nyirok-és vérkeringés lelassulása.
A változások eredményeként a bőr fakóvá, mattá válik, veszít fiatalos ragyogásából és kialakul a „ bőrfáradtság” képe. A csökkenő mennyiségű rostok miatt a bőr teltsége és rugalmassága csökken, megjelennek az első kisebb ráncok, főleg a szemkörnyéki szarkalábak, a homlok harántredői és mélyül az orr-ajak barázda.
A kornak és bőrtípusnak megfelelő tisztító, ápoló, tápláló kozmetikumok alkalmazásának nagy szerepe van ebben az életkorban is, sőt alapnak tekintendő, viszont egyre inkább azzal szembesülünk, mintha egy kicsit már többre lenne ahhoz szükségünk, hogy bőrünk sugárzóan üde, fiatalosan ragyogó legyen.
Erre a problémára kínál átfogó megoldást az oxyrollerrel kombinált sajátvér –kezelés.
A kezelés során először a már jól ismert dermaroller beavatkozást végezzük úgy, hogy közben oxygéninfúziót juttatunk a bőrbe. Így kombináljuk a dermaroller bőrmegújító és kollagénindukciós hatását az oxygéninfúzió regeneráló és sejtmegújító effektusával. Ezt követően juttatjuk be a humán növekedési faktorokat tartalmazó, vérlemezkékben dús saját plazmát, mely a bőrmegújulást még intenzívebbé teszi. A kezelést tápláló anyagokban gazdag, bőrnyugtató hatású maszkkal zárjuk.
A kezelés eredményeként bőrünk textúrája látványosan javul, felszíne simább, feszesebb lesz és hidratáltsága is fokozódik. A tükörbe pillantva hétről-hétre élvezhetjük a kezelés hatásának egyre jelentősebb kiteljesedését. Mindezt természetes úton, saját vonásaink megőrzésével érhetjük el.
Nemcsak a kezdeti problémák kezelésében egyedülálló ez a kombináció, hanem megelőzésre is kiváló.
Problémától függően a kezelés háromszor történő ismétlését javasoljuk fél éven belül.

Árak:
Alkalmanként: 115.000 Ft
3 alkalmas bérlet: 310.000 Ft

 


Király Linda
 

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >