Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Bio Nutri Lift

A Bio Nutri Lift egy  különleges fiatalító eljárás, amely a lifting hatás mellett mély és hosszan tartó hidratációt, biostimuláló hatást biztosít a szomjazó bőrnek.

A bőr minősége és textúrája a két legfontosabb faktor, amikor a bőr holisztikus anti-aging terápiájának tervéről döntünk. Nagyon gyakran tapasztaljuk, hogy a volumenpótló ráncfeltöltés önmagában nem elegendő a minőségi esztétikai változáshoz. Szükség van a fakó, színtelen, fáradt bőr élettel, ragyogással való megtöltésére, a bőrminőség általános javítására.
Ehhez egy részben keresztkötött hyaluronsavat alkalmazunk legyező alakban injektálva, amely gyulladásos és regenerációs folyamatot indít be, alkalmas a finom ráncok kezelésére, a bőr hidratálására, valamint egy azonnali lifting-hatást is eredményez.
A másik fegyverünk egy 55 komponenst tartalmazó, biorevitalizáló, intenzíven hidratáló oldat, az NCTF 135. Segítségével olyan anyagokat juttat a kötőszövetbe, amely a kollagén és elasztin rostok termelődését támogatja és aktiválja a fibroblasztokat.  Ezáltal a kötőszövet tömörebbé válik és bőrünk jobb minőségű lesz. A bőr különböző rétegeinek regenerálását úgy biztosítja, hogy pótolja  azokat az ásványi anyagokat, melyek mennyisége az idő előrehaladtával csökken: pl magnézium, vas, kalcium. Hyaluronsav-tartalma biztosítja a bőr megfelelő hidratáltságát és ragyogó megjelenését. 14 különböző vitamint tartalmaz, ezek közül az A-, B-, C- és E-vitamin támogatja a bőr sejtjeinek stimulálását. 24 különböző aminosav segíti a kollagén és elasztikus rostok termelődését, melyek tartást és rugalmasságot adnak a bőrnek. Antioxidáns tartalmánál fogva küzd a szabadgyökökkel, biztosítva a bőr egészségét.

A kezelés nagyszerűsége abban rejlik, hogy nemcsak aktiváljuk a kötőszöveti rejuvenációs folyamatot, hanem esszenciális tápláló anyagokat is juttatunk a bőrbe, melyek hosszú távon erősítik ezt a folyamatot.

Két alkalommal ismételjük meg a kezelést, közöttük 3 hónapot hagyunk ki. Az eredmény rendkívül természetes: a bőr textúrája és minősége láthatóan javul, feszesebbé és tömörebbé válik, túlzó volumenizációs hatás nélkül. Egyszerre érünk el liftinghatást és bőrminőség javulást. A kezelés eredményeképpen a bőrszín egyenletesebb lesz, bőrünk ragyogóbbá és feszesebbé válik, kontúrjaink határozottabbak lesznek.

Nagyon alkalmas ez az eljárás az idővel csontossá váló kéz fiatalítására is.
 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Kapcsolódó kezeléseink: Mélyhidratálás , Volumenpótlás , Ráncfeltöltés hyaluronsavval , Térfogatpótlás kollagén termelést fokozó Radiesse töltőanyaggal , Botulinum toxin kezelés

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >