Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Sajtóanyagok, cikkek

Bőrünk természetes szépsége Teljes cikk
Sajtóanyagok, cikkek

Kiegyensúlyozott táplálkozással, a szükséges tápanyagok megfelelő arányú bevitelével sokat tehetünk bőrünk természetes…

2018.07.26.
Epizód magazin- Szépségkúra 5 lépésben Teljes cikk
Sajtóanyagok, cikkek

Így renegerálja bőrét a téli hideg után!

dr. Kriston Renáta elárulja, melyek a tél végi regeneráló szépségkúra legfontosabb lépései. 

2016.02.25.
Férfi hajhullás Teljes cikk
Sajtóanyagok, cikkek

3 leggyakoribb kezelési lehetőség

Vannak, akik kimondottan férfiasnak tartják a kopaszodást, másoknak viszont komoly lelki terhet jelent a folyamatos hajhullás, ami…

2016.02.03.
Blikk.hu - Sztárvilág Teljes cikk
Sajtóanyagok, cikkek

Végleges szőrtelenítéssel készül esküvőjére Muri Enikő

Az énekesnő már lázasan készül a jövő augusztusra tervezett esküvőjére. A nagy alkalomra tekintettel egy lézeres…

2016.01.04.
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >