Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Videók

TV2 Mokka - A napozás felgyorsítja a fogyást Teljes cikk
Videók

Segíti a fogyást és nem kerül semmibe? A legújabb kutatások szerint ugyanis a napozás illetve a D-vitamin, felgyorsítja a fogyást.

A szoláriumozásnál nem fokozódik a D-vitamin termelődése. 

2017.06.09.
TV2 FEM3 Cafe - Bőrallergiák és viszketés Teljes cikk
Videók

Számos betegség első jele lehet a viszketés.

Dr. Kriston Renáta, bőrgyógyász a különféle bőrbetegségekkel kapcsolatos nézői kérdésekre is válaszolt.

2017.01.18.
TV2 Mokka - Télen is fontos bőrünk védelme Teljes cikk
Videók

Évente legalább kétszer szükséges megvizsgáltatni az anyajegyeket.

Télen is nagyon sokat számít, hogyan vigyázunk bőrünk egészségére.

2017.01.16.
TV2 Mokka - A karácsonyi dőzsölés a bőrnek is árt! Teljes cikk
Videók

Karácsony plusz kiók nélkül

Hogyan lehet megúszni őket, illetve milyen kozmetikumot érdemes karácsonyra adni.

2016.12.13.
VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >