Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Kozmetológiai peeling

A bőrtípusnak megfelelő, következetes bőrápolás mellett is megjelenhetnek olyan bőrproblémák, melyek jól kezelhetők különböző típusú hámlasztással.  A peeling típusát és erősségét a szerint határozzuk meg, hogy milyen bőrproblémát szeretnénk kezelni és a bőr milyen mélységében szeretnénk kifejteni az ehhez szükséges hatást.

 

Fiatal korban az acne, illetve annak talaján kialakuló hegek, elszíneződések, a grízes tapintatú bőr, a már megjelenő striák kezelhetők eredményesen, megfelelően kiválasztott peelingekkel, míg a későbbiekben általános anti-aging és a fénykárosodás okozta bőrhibák korrigáló hatását emelhetjük ki. Akár önálló kezelésként, akár nagyobb, anti-aging beavatkozások közötti fenntartó kezelésként is kiválóan alkalmazhatók elsősorban az arc, nyak, dekoltázs bőrének szépítésére, de indikációtól függően a test egyéb területein is bevethetők

 

Fiatal bőrön, vagy a bőröregedés kezdődő tünetei esetén alkalmazhatjuk a Skin Tech - Easy Droxy Complex Peelt, amely gyümölcssavak egyedi kombinációját tartalmazza, a legoptimálisabb eredmény elérése érdekében. Alfa-hidroxi savat: glicolsavat és tejsavat, béta-hidroxi savat: szalicilsavat, valamint citromsavat és kojic savat tartalmaz, különböző koncentrációban.  Az alfa-hidroxi savak felszíni hámlást okoznak és antioxidáns hatásúak, a béta-hidroxi savak fertőtlenítő- és gyulladáscsökkentő hatásúak, valamint keratolitikumok, a citromsav a felszíni hámlasztáson túl energetizálja a bőrt az anyagcserére kifejtett hatása révén, míg a kojic sav a pigmentfoltok ellen hat. Speciális gél formulája van, ami tulajdonképpen egy cellulose folyékony kristály. Biztonságos peelinget eredményez, mivel egy szabadalmaztatott technológia segítségével sor kerül a savak semlegesítésére. Ezáltal látható hámlás nem következik be a kezelést követően, mikroszinten zajlik le, így a mindennapi tevékenységeinket megszakítás nélkül folytathatjuk. A kezelés során a páciens minimális égő érzést érezhet, illetve finom bőrpír jelenhet meg. A semlegesítés során Co2 buborékok képződnek, amit a páciens is érezhet. Alkalmazása kúraszerűen javasolt, akár 6-10 héten keresztül heti alkalommal. Az egyes kezelések hatása összeadódik, így a végeredmény fokozatosan alakul ki. Alkalmas a fáradt, fakó, dohányos bőr felfrissítésére, enyhe acnes folyamat esetén és kezdődő ráncok, valamint pigmentfoltok kezelésére.

 

A TCA savakkal (Skin Tech - Easy TCA Pain Control) végzett kezelés során nem történik semlegesítés, így mélyebb hatást érünk el, egészen a bőr középső rétegének felső szintjéig, viszont erősebb hámlás tapasztalható, mely nem tart tovább 2-3 napnál. A Post Peel Mask segítségével pillanatok alatt megszűnik a sav okozta fájdalom és azonnal beindul a regenerálódás folyamata. A bőrpír 20-40 perc alatt húzódik vissza. Általában 4 kezelés javasolt heti rendszerességgel. Az Only Touch készítmény alkalmas az 1 cm-nél nem nagyobb pigmentfoltok lokális kezelésére az arcon és a kézfejeken.

 

Amennyiben komolyabb problémákat szeretnénk kezelni, és lehetőségünk van felépülési idő beiktatására, akkor alkalmazhatjuk a fenol tartalmú hámlasztókat (Skin Tech - Easy Phen Very Light, Easy Phen Light, Lip & Eyelid). Csak az arcon, vagy az arc egyes részein (szem és szájkörnyék) vethető be ez a típusú hámlasztás. Mivel a bőrt teljes mélységében megújítja, ezért erőteljes hámlással jár és 9 nap alatt teljesen fiatal, új bőr alakul ki. Nagyon fontos, hogy a páciens együtt működjön a kezelőorvossal és a kezelést követő utasításokat maradéktalanul tartsa be. Kitűnően alkalmazható erősen fénykárosodott, kreppes bőr kezelésére, ráncok, pigmentfoltok finomítására, a szájkörnyéki dohányos ráncok és az alsó szemhéj „kémiai plasztikájára”.

 

Egyes esetekben szükség lehet a beavatkozás előtt előkészületre: alkalmaznunk kell pereventív kezelést, ha a páciens hajlamos herpesre. A peeling előtt szükség van a bőr fertőtlenítésére és alapos megtisztítására.

 

A kezelést követően javasolt a fényvédelemen kívül a kornak és a bőrproblémának megfelelő, célzott bőrápolást biztosító, pigmentfolt halványító, hidratáló, vitamint tartalmazó krémek alkalmazása, amelyek nem csak védenek és táplálnak, hanem elősegítik a bőr regenerációját is. Ilyenkor a peelinget végző orvos által ajánlott készítmények alkalmazása javasolt és minden olyan kozmetikai beavatkozás kerülendő, amely a bőr irritációját eredményezné. A pácienst minden esetben felvilágosítjuk arról, hogy milyen felépülési idővel kell számolni a kezelést követően.

 

A peeling segítségével hatékonyan tudjuk kezelni a bőrfelszín színbeli és felszínbeli egyenetlenségeit, leválasztva az elhalt hámsejtek vékonyabb-vaskosabb pajzsszerű rétegét, ezáltal fellélegzik a bőrünk és akár a mindennapi bőrápolásunk is hatékonyabbá válik.

 

A peelingek különböző típusait alkalmazhatjuk önállóan, de kombinálhatjuk is más esztétikai kezelésekkel, amelyek tovább táplálják a bőrt. Alkalmazhatunk a peelingekkel kombinálva nem keresztkötött hyaluronsavval végzett mélyhidratálást vagy Dermapennel juttathatunk a bőrbe saját vért, a benne lévő növekedési faktorok jótékony regeneráló hatását kihasználva. A bőr egységessé, üdévé, feszessé és fiatalosan hidratálttá válik a kezelés-kombinációk révén.

 

Bevezető akció:

Skin Tech - Easy Droxy Peel 4+1 akció
Skin Tech - Easy TCA Pain Control 3 +1 akció
Easy Phen Very Light, Easy Phen, Light, Lip & Eyelid kezelések esetében
az otthoni ápoló termékek ajándék

VISSZA

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >