BIOREZONANCIA TERÁPIA

MI A BIOREZONANCIA TERÁPIA?

A biorezonancia terápia (BRT) alapját az a fizikai tény képezi, hogy minden élőlény és a különféle anyagok is egyedi elektromágneses hullámokat bocsátanak ki magukból, melyek mérhetőek.

Ezek a hullámok két csoportba oszhatók: lehetnek harmonikus - egészséges - és diszharmonikus (pathogen) hullámok.

A kóros, diszharmónikus hullámok különféle károsító tényezők, betegségek hatására keletkeznek, melyek terápiásan befolyásolhatóak.

A biorezonancia terápia a hullámtan törvényeiből ismert rezonancia, illetve kioltás jelenségein alapul. A rezonancia tulajdonképpen a különböző hullámoknak a találkozása során kialakuló jelenség, amelynek kimenetele attól függ, hogy a hullámok milyen fázisban vannak a találkozás pillanatában. Tehát míg egyes hullámok erősítik, mások gyengítik vagy teljesen kioltják egymás hatását. Alaptézis, hogy nincsen patológiás működés patológiás rezgések nélkül. Tehát a betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában. Az egészséges hullámok mindig jól elkülöníthetők a pathológiás hullámoktól.

A BIOREZONANCIA TERÁPIA CÉLJA

A terápiás cél, hogy a harmonikus hullámokat erősítsük, a diszharmonikusakat pedig gyengítsük, illetve megszüntessük. Igy lehetőség adódik a szervezet öngyógyító folyamatainak aktiválására és a biorezonancia gépen beállítható számos programon keresztül a különféle betegségek gyógyítására.

A BIOREZONANCIA TERÁPIA MENETE

A kezelési folyamatot egy részletes anamnézis előzi meg, melynek ismerete után kerül meghatározásra a kezelendő terület, az elektródák fajtája és kezelési helye, ezen kívül a célhoz vezető programok kiválasztása. A biorezoncia gépben ca. 400 különféle program áll rendelkezésünkre.

A terápia fekve vagy ülve történik különféle elektródákkal: fej, kéz, láb stb. Az elektródákkal levett rezgéseket (úgy a páciens, mint különféle anyagok: allergének, fémek, toxinok stb) rezgéseit bevezetjük a biorezonancia gépbe, ahol a terápiát meghatározó folyamat történik. Itt választódnak szét a harmonikus és diszharmonikus hullámok, miközben az egészséges hullámok erősödnek a kóros hullámok pedig gyengülnek vagy kioltódnak a beállított programok hatására. Az igy keletkezett egészséges hullámok kerülnek vissza a páciens szervezetébe ahol a terápiás változást okozzák.

A kezelés alatt többféle egymás után következő programot használunk, igy a kezelés ideje 30 -60 perc között mozog. Akut megbetegedés esetén (grippe stb.) naponta, krónikus megbetegedések estén hetente 2x kezelünk.

A BIOREZONANCIA TERÁPIA ALKALMAZÁSI TERÜLETEI:

30 éve napi rendszerességgel alkalmazom ezt a terápiát a következő kórképekben és tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a biorezonanciás kezeléssel megszüntethetöek az allergiák. Vége a diétának, újra játszthatunk kedvenc állatainkkal és allergiás aszthma esetén sem kell félni a következö aszthmás rohamtól.

Az allergiás betegségek minden formájában

Ételallergia, ételintolerancia
• Pollenallergia, asztma
• Állatszőr allergia
• Poratka és porallergia
• Csalánkiütés, napallergia
• Stb.

Fájdalombetegségben

• Izületi és idegfájdalom (teniszkönyök, vállfájdalom, arthrózis, térdfájdalom, gerincfájdalom stb)

Bőr- és a haj betegségeiben

Neurodermitis, Psoriasis
Ekzemák
Akne
Quaddel -csalánkiütés
Furunkulósis
Hajhullás

Akut és krónikus gyulladásos betegségben

orrmelléküreggyulladás, torokgyulladás, hólyaggyulladás stb.
Fertőzésekre való hajlam, immungyengeség

Szervek működésének erősítése

Minden szerv működésének javitása, erősítése lehetséges

Általános méregtelenités, savasság kezelése

Baktériumok, virusok, gombák kivezetése
Amalgám kivezetése
A sav-bázis háztartás helyreállítása
Krónikus lefolyású betegségek tüneteinek enyhítése (rheuma, daganatos betegségek, szívbetegség usw.)

A BIOREZONANCIA TERÁPIA ELLENJAVALLATA:

Epilepszia
Szívritmus-szabályozó
Nagyobb fém implantantátumok
Terhesség első 3 hónapja

RISIKÓ ÉS MELLÉKHATÁS

A biorezonancia terápia egy rizikó és mellékhatás nélküli terápia, mely minden más terápiával kombinálható.