A hely, ahol a szépség újjászületik!

DERMAPEN

Az EunSung az EPN készülékkel egy teljesen új, egyedülálló koncepciót hozott létre, amely egyesíti magában a hagyományos mikrotűs kezelések és az elektroporációs hatóanyag bevitel előnyeit.
A hagyományos mikrotűs kezelőgépekkel nehézségekbe ütközik a hatóanyag bevitel, hiszen a tű okozta mikrosérülések helyén azonnal beindul a szervezetvédekező-reakciója, ami megnehezíti a hatóanyagok eljutását a mélyebb rétegekbe. Erre a problémára kínál megoldást az EunSung EPN készüléke, amely használható hagyományos mikrotűs kezelőgépként, valamint elektroporációs eljárással kombinálva bejuttathatók segítségével a kívánt hatóanyagok is.

Az elektroporációs üzemmódban a tű körül fokozódik a sejt-membrán áteresztő-képessége, így a hatóanyagok könnyebben áthatolnak a sejtek falán.

A higiéniáról a cserélhető tip gondoskodik, amelyben összesen 9 tű található. Ezek akár 2 mm mélységig közvetítik az állítható intenzitású elektroporációs energiát. Az eljárással nagyobb molekulatömegű hatóanyagokat is be lehet juttatni közvetlenül a bőr mélyebb rétegébe. A tűs kezelés után bekövetkező gyógyulási folyamat feszesebbé, homogénebbé és fiatalosabbá teszi a bőr megjelenését és textúráját.

Alkalmazás módjai:

- hatóanyag bevitel (akne, pigment halványítás)
- ránccsökkentés
- arcfeszesítés, arcfiatalítás
- hegek, sebhelyek halványítása
- pórus összehúzás
- hajas fejbőr kezelése
- striák kezelése

Előnyök:

- kétféle technológia egy lépésben, ami szinergikus hatásban fokozza az eredményességet
- az elektroporáció erőssége állítható, akár teljesen kikapcsolható
- végezhetők vele hagyományos mikrotűs kezelések is (elektroporáció nélkül)
- egyenletes hatóanyag eloszlatás
- a legkényesebb területeken is kényelmes és gyors kezelések
- szabályozható behatolási mélység
- hatóanyag juttatható a mélyebb rétegekbe, akár sejtszinten is