Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Silhouette Soft - „Felemelő élmény arcának"

A kor előrehaladtával az arcon a ráncok megjelenése és a bőr tartását, valamint  rugalmasságát adó rostok mennyiségi és minőségi változása miatt bekövetkező  kontúrvesztés jelentik esztétikai szempontból a fő problémát. Ezeket a tüneteket tovább rontja, hogy az arc mélyen elhelyezkedő zsírkompartmentek is sorvadnak, amelyek az arc oldalsó területének volumenvesztését eredményezik és a tartását vesztett bőr az áll alatti részre és az arc alsó harmadára pozícionálódik.

Az arc fiatalos megjelenésre jellemző csúcsára állított háromszög formáját már műtéti beavatkozás nélkül is visszaállíthatjuk az egyedülálló arcfiatalító hatással rendelkező Silhouette Soft kezelés innovatív technológiájával, mely eredeti helyére emeli  a szöveteket, korrigálja az arc elveszett teltségét és a serkenti a kollagén rostok termelését, minőségi átalakulását- látható, de harmonikus, természetes módon csökkentve ezzel az öregedés jeleit anélkül, hogy eredeti arcvonásaink megváltoznának.

A Silhouette Soft férfiak és nők számára egyaránt alkalmazható új, innovatív, műtétmentes arcemelő eljárás, amely egy teljesen új korszakot nyit meg az esztétikai orvoslásban.

A Silhouette Soft felszívódó sebészi varróanyag, mely  felszívódó, kétirányú kónuszokat tartalmaz. Az arc és a nyak bármely területén sikerrel alkalmazható. A Silhouette Soft egy lépésben eredményez lifting hatást és indít el egy regenerációs folyamatot, mely friss, fiatalos kinézetet, feszesebb bőrt és szépen formázott arcot eredményez. A lifting hatást a szövetekre kifejtett nyomás és a bőr megemelése eredményezi, amely azonnal látható. Ezt követően az orvos a kezelt területre kifejtett gyengéd nyomással újraformázza és korrigálja a felület kontúrvesztését. A szál regeneráló hatását a poly L-tejsav adja, amely a a Silhouette Soft fő komponense. Ez egy jól ismert, évek óta használt polymer, amely az emberi szervezettel biokompatibilis és lebomló. A bőr mélyebb rétegeiben fejti ki hatását és fokozza a szervezet saját- kollagéntermelését. Ez az időt igénylő folyamat segít az arc volumenizálásában is, visszaadva a bőr eredeti tömörségét.

A szálak 10-12 hónap alatt szívódnak fel teljesen, arcemelő és regeneráló hatásuk akár 3 évig is eltarthat.

 

Kinek ajánlott?

Minden olyan 30 év feletti nő és férfi számára javasolható a beavatkozás, akik mérsékelni szeretnék az arcon az öregedés látható jeleit, de természetes harmonikus eredményre vágynak és tartózkodnak a műtéti beavatkozásoktól. Kezelhető a nyak, az orca és a középarc, valamint az arc alsó harmada, megemelhető a szemöldök és határozottabbá tehető arckontúr. A kezelés önmagában is alkalmazható, de kombinálhatjuk lézeres kezelésekkel, mikrofókuszált ultrahangos arcfiatalító eljárással, vékonyszálas kontúrterápiával, hyaluronsavas töltéssel és izomrelaxáló kezeléssel is akár.


A kezelés menete

A beavatkozást orvosi konzultáció előzi meg, mely során az orvos felméri az egészségügyi állapotot, a korábbi esztétikai beavatkozásokat és válaszol a felmerülő kérdésekre. A kezelés semmilyen speciális előkészítést nem igényel. A kezelés 30 percet vesz igénybe. Helyi és vezetéses érzéstelenítést követően a bőr megfelelő mélységébe vezetjük egy finom tű segítségével a fonalat.


A fonalat felszívódó, ellentétes irányú (bidirekcionális) kónuszok tartják a helyükön. 

 

A beavatkozás nem igényel bemetszést. A fonal behelyezését követően a területre kifejtett gyengéd kézi nyomással formáljuk újra a szöveteket és hozzuk létra a kívánt lifting hatást.  Egyszerre több fonal bevezetése is megtörténhet.
 

 

Ellenjavallatok

  • terhesség és szoptatás
  • nagyobb belgyógyászati betegségek, autoimmun folyamatok
  • keloidra való hajlam
  • aktív bőrt érintő fertőzések a kezelendő területen
  • láz, acutan zajló megbetegedések

 

Mellékhatások

A felépülési idő minimális és a páciens rövid idő alatt visszatérhet mindennapi tevékenységéhez.

A kezelést követően enyhe duzzanat, esetleg bevérzés lehetséges. Ritkán előfordulhat, hogy a bevezetési pontoknál enyhén, átmenetileg meggyűrődik a bőr, amely néhány napon belül megszűnik.

Ha úgy ítéljük meg, 5 napon keresztül alkalmazható napi 2 alkalommal antibiotikum tartalmú krém a bemeneti és kimeneti pontok helyén.

 

Utókezelés

A kezelést követően javasolható a terület hűtése, jegelése,  viszont kerüljük a jégzselé közvetlen kontaktusát a bőrrel! Amennyiben szükséges fájdalomcsillapító szedhető a beavatkozást követően az esetlegesen jelentkező fájdalom mérséklésére.

A sminkelést kerüljük legalább 24 órán keresztül.

Aludjunk lehetőleg párnán, arccal felfelé.

Arcmosásnál, borotválkozásnál és az arc szárításánál kerüljük az erős masszázst a területen.

Szintén kerüljük a hirtelen nyak-és fejmozdulatokat,  a sportot valamint a napfényt és a szaunát legalább 3 héten keresztül.

Fogászati beavatkozást 3 héten keresztül , egyéb esztétikai beavatkozást pedig 4 héten keresztül nem ajánlott.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Kapcsolódó kezeléseink: APTOS , Vékonyszálas kontúrterápia - Arcemelés biofonalakkal , PRP (Drakula ) terápia - Arcfiatalítás saját vérrel

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >