Hattyú - Orvos-Esztétikai Klinika"
A hely, ahol a szépség újjászületik!

Vékonyszálas kontúrterápia - Arcemelés biofonalakkal

Az esztétikai bőrgyógyászat vezető műtétmentes eljárása a kor előrehaladtával megereszkedő, lazává váló bőr minden eddiginél hatékonyabb megemelésére és feszesítésére a vékonyszálas kontúrterápia, mely néhány éve került a figyelem középpontjába. A klasszikus anti-aging eljárásokon túl, illetve azokkal kombinálva egy új, hatékony lehetőséget nyit meg a műtétmentes arcfiatalítás terén az esztétikai dermatológiában.

Az eljárás során vékony tűk segítségével juttatjuk be a bőr megfelelő rétegébe a bioaktív, teljesen felszívódó, steril, multifil szálakat, melyek a bőr rögzítésén túl a kollagéntermelés fokozódását is biztosítják, valamint élénkítik a helyi mikrokeringést és aktiválják a regenerációs folyamatokat a bőr kötőszöveti rétegében.   A fonalak hosszának, vastagságának, funkciójának sokszínűsége lehetővé teszi, hogy a kezelés maximálisan egyénre szabottan történjen: előtérbe helyezhetjük akár a regenerációt, szükség esetén a lifting hatást, de a két hatás egyidejű megvalósítására is lehetőség nyílik. Hónapról-hónapra jelennek meg új típusú, funkciójú és hosszúságú fonalak, valamint behelyezési technikák, melyek segítségével a bőrfiatalító-és emelő hatás még kiteljesedettebbé válik. Kifejezett emelő hatást érhetünk el COG szálak alkalmazásával, illetve forradalmian új arcemelő, műtétmentes eljárás a Duo-lifting technika.

Az arc megjelenése így fiatalossá és üdévé válik. Az eljárás alkalmazható az arcon túl a nyak fiatalítására is, illetve a test egyéb területein (has, felkar) például a fogyókúra következtében megereszkedő bőr feszesítésére is.
 

Kinek ajánlott?

A kezelés javasolt minden olyan, elsősorban 35 év feletti páciens számára, akiknél a kor  előrehaladtával a bőr lazává vált, az arc kontúrja elvesztette határozottságát, de nem szeretnék ezt sebészeti úton korrigálni.  A pácienssel való személyes konzultáció során döntünk arról, hogy milyen egyéb anti-aging kezelések szükségesek: a vékonyszálas kontúrterápia kombinálható mikrofókuszált ultrahangos kezeléssel, PRP-, vagy lézerkezeléssel, amennyiben a bőr általános minőségjavítása, a felszíni és színbeli egyenetlenségek korrigálása  szükséges, de az izomrelaxáló hatású botox és a volumenpótló töltések is az egyénre szabott kezelés részei lehetnek.
 

Ellenjavallatok

Ellenjavallatai között szerepelnek az akut, gyulladásos, lázas  megbetegedések, bőrfertőzések, egyes belgyógyászati kórképek, autoimmun betegségek, vérzékenység, terhesség és szoptatás.
 

A kezelés menete

Ez az egyedülálló, biztonságos bőrfiatalító eljárás minimális fájdalommal jár és  mindössze 1-2 órát vesz igénybe a kezelt terület nagyságától és a probléma súlyosságától függően . Nem igényel speciális előkészítést, esetleg helyi fájdalomcsillapító krémet alkalmazunk.

Minimális felépülési idő mellett  a hatás 2-3 hónap alatt teljesedik ki  és 1,5-2 éven keresztül marad tartós. Az eredmény és a kezelés hatásának időtartama függ a páciens életkorától, a szövet lazaságának mértékétől és a felhasznált szálak mennyiségétől.
 

Mellékhatások

A sterilitás szabályainak betartásával a felülfertőződés kockázata minimálisra csökkenthető. A kezelést követő néhány napban enyhe duzzanattal, bőrpírral, esetleg 1-2 bevérzéssel számolhatunk. Allergia lehetőségével nem kell számolnunk. Néhány héten keresztül a páciens tapasztalhat húzó hatást, illetve érezheti a szálakat is, de ez az érzet idővel elmúlik. A szálak teljes felszívódása következtében a késői szövődmények esélye csekély.
 

Utókezelés

Kifejezett utókezelést nem igényel. Javasoljuk a kezelt terület fizikai behatásoktól, hőtől és fénytől való védelmét 2 héten keresztül. Az esetleges bevérzések és oedema kezelésében nagyon hatékony a terület hűtése, valamint árnika tartalmú krémmel való kezelése.

   A látszólagos gyógyulást követően a bőr regenerációja még 2-3 hónapon keresztül zajlik, tehát folyamatokat indítunk be, melyek lezajlásához idő szükséges. A módszerek egymással kombinálhatók és így a végeredmény tovább fokozható. A bőr minőségi előkészítését követően – mely történhet mikrofókuszált ultrahanggal, frakcionális lézerkezeléssel, PRP terápiával- a volumenhiányt térfogatpótló feltöltőanyagokkal korrigálhatjuk, vagy az izomműködés blokkolására szükség szerint alkalmazhatunk botulinum toxin kezelést. Ez a stratégia különösen igaz a kezelés szempontjából problémásabb területeken: az arc alsó harmadában, a nyakon és a szemkörnyéken. Viszont mindig haladjunk lépésről-lépesre: legyünk türelmesek, várjuk meg egy-egy kezelés hatásának kiteljesedését és ennek ismeretében döntsünk a kezelés további lépéseiről.

 

ÁRLISTA MEGTEKINTÉSE

VISSZA

Kapcsolódó kezeléseink: APTOS , Silhouette Soft - „Felemelő élmény arcának" , PRP (Drakula ) terápia - Arcfiatalítás saját vérrel

Bejelentkezés

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy mindig naprakész legyen kínálatainkból, akcióinkból, híreinkből.

A kezelések hatásosak és fájdalommentesek, de főként azért lettem visszajáró vendég a Hattyú klinikán, mert mindenki segítőkész és nagyszerűen bánnak a páciensekkel.
A Hattyú klinikán mindenki barátságos, a kezelések mellett a szép környezet is pozitív hatással volt rám.
Több bőrgyógyásznál jártam már, de Renáta a legprofibb mindannyiuk között, óriási szakértelme van, ráadásul mindig kedves és mosolygós. Szívesen járok hozzá kezelésekre.
Elsősorban a profi kezelések és az elegáns környezet miatt ajánlom a helyet mindenkinek.
A szülés után nagyon rosszul viseltem a rajtam maradt plusz kilókat, ezért eljöttem Renátához egy Venus Freeze kezelésre, ami a zsírpárnákon kívül a narancsbőrömet is megszüntette. Minden kismamának csak ajánlani tudom.
Imádok napozni és a családommal sokat járunk a tengerpartra nyaralni. Minden évben megvizsgáltatom az anyajegyeimet, mert már többször is előfordult, hogy leégtem és félek a melanómától. Renáta maximális alapossággal vizsgálja át a bőrömet, és magabiztosan dönti el, hogy melyik anyajegy okozhat problémát a későbbiekben.
Régóta problémás volt a bőröm, és a legdrágább arckrémek semmit sem segítettek. Dr. Kriston Renátát egy ismerősöm ajánlotta, és már az első kezelés után szemmel látható volt a javulás az arcomon. A kezelések teljesen fájdalommentesek, mindenkinek csak ajánlani tudom!
A doktornő kellő megértéssel és szakértemmel fordult hozzám és segített kiválasztani a legmegfelelőbb kezelést a problémámra. A hajam nő létemre nagyon ritka és vékonyszálú volt, a mezoterápiás kezelések óta viszont sokkal dúsabbnak és egészségesebbnek látszik az eddiginél.
Ma már idősebb korban is elvárják egy nőtől, hogy fiatalosan nézzen ki. A Hattyú Klinikán az arcom és a dekoltázsom bőrét fiatalíttattam meg, a doktornő profihoz méltóan végezte a munkáját, úgyhogy biztos, hogy 1,5 év múlva is visszajövök egy következő kezelésre.
Nagyon zavart a narancsbőröm, különösen amikor arra gondoltam, hogy mindjárt itt a nyár és bikinire kell vetkőznöm. A cellulit kezelés azonban nagyon pozitív eredményt hozott, ha tudom, milyen hatékony, már évekkel ezelőtt eljövök.
Barátságos fogadtatás, szép környezet, tökéletes szakértelem. Már évek óta járok a doktornőhöz, és nagyon elégedett vagyok vele és a kezeléseivel.
< >