A hely, ahol a szépség újjászületik!

VENUS LEGACY

Az alakformálás területén a körfogat-csökkentésen és a bőrfeszesítésen túl a  leggyakrabban jelentkező problémát a cellulit és a striak megjelenése jelenti. Azoknak a pácienseinknek, akik komplex, hatékony, biztonságos megoldást keresnek ezen problémákra, egy forradalmian új, nagyon hatékony, műtétmentes kezelési módszert tudunk kínálni. Ez a technológia a Venus család legújabb fejlesztése, a Venus Legacy eljárás,  amely a multipolaris rádiófrekvencia, a pulzáló mágneses mező és a szabályozható, pulzáló vákuum egymást erősítő hatását ötvözi, melynek révén egy egyedülállóan hatékony, biztonságos és fájdalommentes alakformáló kezelésre ad lehetőséget. A kezelés során a kontrollált hőbevitel hatására a mélyben élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a sejtek biokémiai aktivitása, a vér- és nyirokkeringés, valamint felszabadulnak a lerakódott méreganyagok és az új erek képződése révén javul az oxigenizáció. A bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük. A legfejlettebb technológiával végzett kezelések során az alacsony energiafelhasználás kiemelkedő, fájdalommentes komfortérzetet biztosít, ugyanakkor a magas energiasűrűség egyedülállóan hatékonnyá teszi a beavatkozást: a zsírsejtek mérete, ezáltal a kezelt terület körfogata jelentősen csökken, a bőr megújul, feszesebbé, fiatalosabbá, rózsásan üdévé válik és jelentősen mérséklődnek a narancsbőrös tünetek.

A kezelés menete

A Venus Legacy zsírbontó, cellulit csökkentő és bőrfeszesítő hatása révén, kúraszerű alkalmazásával  nagyobb és kisebb területeken is fantasztikus, akár azonnal látványos és tartós eredmények érhetők el.  A személyre szabott konzultáció során egyedi kezelési tervet állítunk össze, de általában 6-12 kezelés javasolt heti 1 alkalommal, ezt követően 4-8 hetente 1-1 fenntartó kezelés ajánlott.

 A terápia ideje a kezelt terület nagyságától függően 30-50 perc.

Kontraindikáció

- 18 év alatti kor
- Terhesség
- Vese működés-zavar
- Súlyos májbetegség
- Szövődményes cukorbetegség
- Daganatos betegségek
- Akut gyulladásos folyamat


Mellékhatás

A kezelés során általában fájdalom-érzet nem jelentkezik, a páciens egy kellemes meleg masszázs élményét kapja. A kezelés alatt esetleg enyhe égő érzés alkalmanként előfordulhat. A kezelést követően enyhe bőrpír, erythema esetleg minimális oedema jelentkezhet, mely néhány óránál nem tart tovább. Amennyiben a kezelést vákuum technológiával is kiegészítjük enyhe bevérzések jelentkezhetnek, melyen néhány óra, esetleg 1-2 nap alatt felszívódnak, de a mindennapok tevékenységét nem befolyásolják.

Utókezelés

A beavatkozás nem igényel a páciens részéről semmilyen előkészítést, vagy kellemetlen utókezelést. Kérésünk csupán arra szokott irányulni, hogy a kezelés előtt bőséges folyadékfogyasztás és a bőr ápolása során megfelelő hidratáltságot nyújtsunk a bőrnek, míg a kezelést követően a hatékonyság fokozása érdekében bő folyadékfogyasztás mellett csökkentsük a bevitt szénhidrát-és zsírmennyiséget.

A helyi kezelés szükség esetén injekciós, vagy cryolipolysissel (CoolTech) végzett végleges zsírbontással, illetve a nyirokkeringést fokozó biostimulációval (Ultratone) egészíthető ki.

Pácienseinket mindig ellátjuk az életmódra és a táplálkozásra vonatkozó tanácsokkal.  Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy pácienseinkben tudatosítsuk: az elért jó eredmény fenntartásában az ő aktív közreműködésükre is szükség van. Nagyon fontos a megfelelő folyadékbevitel, a kiegyensúlyozott, változatos, vitaminban, rostban, fehérjében gazdag, szénhidrát- és zsírszegény táplálkozás, valamint  a mozgás bevezetése a napi tevékenységek közé. Amennyiben felmerül, hogy a lokális zsírtöbblet, illetve az elhízás hátterében rendszerbetegség állhat, vagy annak talaján egészségügyi problémák alakultak ki, javaslatot teszünk páciensünknek a szükséges kivizsgálás menetére. Emellett az ellenőrző mérésekkel támogatott, csúcstechnológiát képviselő, utókezelést nem igénylő, az egészséget nem veszélyeztető, szakemberek által végzett és felügyelt terápiás eljárások nagyon hatékony és tartós eredményt biztosítanak.