MySelf

... a hely, ahol a nőiesség újjászületik...

 

 

230.jpg" Hadd mutassam be szerelemprojektemet a MySelf beauty concept by drkristont,
a nevében és arculatában is megújult Metropolitan Art of Beautyt.

Bőrgyógyász- kozmetológus szakorvosként 2015-ben alapítottam meg a Hattyú Anti-aging Orvos- Esztétikai Klinikát, ahol holisztikus szemlélettel, komplex módon valósítjuk meg társszakmák bevonásával az anti-aging orvoslást.
Egy ideje érlelődik már bennem az az érzés, hogy szenvedéllyel szeretett szakmám medical vonalával ötvözve, azzal párhuzamosan szeretnék létrehozni egy olyan helyet, ahol a nőiesség kerül a központba.

... és ez a merész álom valósággá vált.

Nőként nagyon sok szerepkörben kell a mindennapok kihívásainak megfelelnünk, ezért különösen fontos, hogy tudatosan keressük és megtaláljuk azokat a lehetőségeket, amelyek feltöltenek Bennünket. Ezek a feltöltő inspirációk érkezhetnek a család felől, lehet ez egy hobbi, vagy akár a munkahelyi siker is. Fontos, hogy megtaláljuk a megfelelő időt és helyet  arra, hogy  önmagunkat helyezzük a fókuszba.

A MySelf beauty concept by drkriston központ szolgáltatásait olyan unikális egységbe foglaltuk össze, amely biztosítja, hogy nőként megtaláljuk a belső egyensúlyt, megalapozzuk külső szépségünket és lelkünket is megerősítő mozgással, testünket is formába hozzuk.
Egyedi  sajátosságként kapcsolódik szakmai tevékenységünkhöz a művészet és divat, mely nemcsak lelkileg és szellemileg jelent feltöltődést, de lehetővé teszi azt is, hogy  központunk közösségi és kulturális színtérként is megmutathassa magát.

Szeretettel várunk a MySelfben, ahol az énidő tartalommal telik meg..."

 Dr. Kriston Renáta                       
a MySelf beauty concept by drkriston megálmodója

 

Időpontot foglalok a szalon szolgáltatásaira

Időpontot foglalok reformer pilates órára 

 

241.jpg

 

MySelf beauty concept by drkriston

1054 Budapest, Aulich utca 4-6. fsz. (régi Metropolitan art of beauty)

+36 30 500 8342
myselfdrkriston@gmail.com

Kövess minket:

ÍRJA MEG KÉRDÉSÉT, IDŐPONT IGÉNYÉT!

HATTYÚ HÍRLEVÉL

KÖZÖSSÉGI MÉDIA